© 2017 Fernando Guerra | FG+SG Architectural Photography

© 2017 Fernando Guerra | FG+SG Architectural Photography

prudêncio studio installation space

The Prudêncio Studio Store is an installation-space.
The exhibition project defines rigid lines that accentuate the longitudinal character of the existing space and allow a set of layers of movable vertical panels, allowing multiple spatial compositions.
In terms of materiality, the focus was on the reflective character of both the galvanized metal - which builds the frames of the furniture - and the thermal insulation screen - which formalizes the moving panels - that define a futurist minimal space, which is reinforced by the continuous lines of white-cold illumination.

 © 2017 Fernando Guerra | FG+SG Architectural Photography

© 2017 Fernando Guerra | FG+SG Architectural Photography

Architecture
Diogo Aguiar Studio + Andreia Garcia Architectural Affairs

Team
Diogo Aguiar, Andreia Garcia, Inés Brotóns, Daniel Mudrak

Client
Prudêncio Studio

 © 2017 Fernando Guerra | FG+SG Architectural Photography

© 2017 Fernando Guerra | FG+SG Architectural Photography

 © 2017 Fernando Guerra | FG+SG Architectural Photography

© 2017 Fernando Guerra | FG+SG Architectural Photography

 © 2017 Fernando Guerra | FG+SG Architectural Photography

© 2017 Fernando Guerra | FG+SG Architectural Photography