© 2017 Pedro Kok Architectural Photography

© 2017 Pedro Kok Architectural Photography

salvador dalí Temporary Museum, São Paulo 2017

The pavilion is materialized by a textured skin, in white cardboard tubes that are fixed to a modular and curved metal structure, presenting an exterior façade defined by concave planes and an internal configuration composed of seven circular spatialities that interrelate.
Allowing an evident relationship between the exhibition space and the commercial space that houses it, the pavilion’s geometry establishes several accesses and (visual) crossings, inviting for the entrance of visitors and favouring their sense of orientation when inside, while allowing multiple intersections in the continuous interpretation of the three themes of the exhibition "The Divine Comedy" of Salvador Dalí.

 © 2017 Pedro Kok Architectural Photography

© 2017 Pedro Kok Architectural Photography

Architecture
Diogo Aguiar Studio

Team
Diogo Aguiar, Daniel Mudrak

Client
Vale Sul Shopping

 © 2017 Pedro Kok Architectural Photography

© 2017 Pedro Kok Architectural Photography

 © 2017 Pedro Kok Architectural Photography

© 2017 Pedro Kok Architectural Photography